MAEP s.r.o. - Specialisté na výstavnictví

Společnost MAEP, s.r.o. se snaží být progresivní a dynamickou společností  se zkušeným týmem zaměstnanců. Sídlem společnosti je Chomutov, s pomocným pracovištěm v hlavním městě Praha, kde působíme po celém světě. 

Naše zkušenosti a znalosti jsou prověřené již 25-ti letou činností doma i na zahraničních trzích.

V současné době zaměřujeme svoje úsilí především do oblasti výstavnictví.

Organizujeme výstavy  pro individuální účasti firem a oficiální účasti. Jsme jedním z obchodních partnerů Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky při zajišťování oficiálních účastí České republiky na zahraničních výstavách a veletrzích a dále jsme partnerem státní agentury na podporu obchodu CzechTrade při zajišťování společných účastí v rámci projektu NOVUMM a NOVUMM KET.

Spolupracujeme s MPO, MZV, CzechTrade, Hospodářskou komorou ČR, Svazem průmyslu a dopravy, EWP Brusel, Komorou SNS a dalšími organizacemi.

Proč si vybrat do vašeho interiéru právě dřevěné podlahy?

Při zastupování českých firem v zahraničí pracujeme jako přímé obchodní zastoupení, které zajišťuje kontakty mezi hospodářskými subjekty, sjednává a na přání klientů vede obchodní jednání, zajišťujeme marketing, reklamu a propagaci výrobků, sjednáváme podmínky budování společných podniků a firem.

Hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro oblast výstavnictví?

Rádi s Vámi navážeme spolupráci.

Ivan Nikl, MAEP s.r.o.